Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2011 12:50 - Порното /+18/
Автор: hamstera Категория: Забавление   
Прочетен: 2403 Коментари: 0 Гласове:
3



На хамстера ся си му е спокойно и взеха да му идват разни мисли.
Ае има хора, които се кефят да гледат порно. Нищо лошо няма, ама на мен ми е странно. Не че и аз не поразцъквам от любопитство, изобщо даже не твърдя, че е нещо грешно. Просто познавам хора, които не могат без това.
Питам се, какво толкова им харесва? Ми то все едно и също: дудуци, мистрии, легло, предна, задна и айде на фонтана... Ми мен това някак ми е еднакво и не ме влече, камо ли да ме възбужда... А някои, дори гледат преди онождане с партньорката си, което пък съвсем не мога да си обясня /Онождане е диалектна дума, използвана вместо жаргонните изрази...Ъъъ... Няма да ги пиша, знаете ги. Синоним е на думата сношение./.
Не си харесват гаджетата ли, не могат да вдигнат самолета ли, що ли?
Ако не си харесват половинката, що са с нея?
Ако не могат да вдигнат самолета, половинката не може ли да направи нещо по въпроса?
Други причини не се досещам...
Има готини каки - безспорно, ама аз все си мисля, че мойта хамстерица си е най-готина... Дали и други мислят като мен, обаче? Очевидно не, след като им трябва порно, нещо куца...
Иначе, не е лошо да се гледа от време на време с образователна цел. Пак казвам, нямам нищо против порното, просто продължавам да размишлявам върху казуса: Защо някои хора не могат без порно?
А пък тая простотия, да се гледат двама в скайп и уж да се "онождат" пред камерата съвсем ми е непонятна! При положение, че има порно... Аз лично не одобрявам и смятам това за глупаво - нито ефекта е същия, нито е интересно! По добре ръчно и самостоятелно, ако толкова чак е опрял ножа в кокъла. Но за да опре, значи самия човек е причината. За всеки влак си има пътници, макар и влакът да е закъснял! Винаги може да се намери нещо, ей тъй за между другото и за една нощ. И пак стигаме до темата порно - при положение, че на живо има достатъчно желаещи, защо трябва да се забивам пред телевизора или пред компа и да си върша сам работата?
Ако някой има отговор на въпросите по-горе, моля да ме осветли!

Свежи мигове на всички днес!
Искрено Ваш:
Хамстера



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hamstera
Категория: Забавление
Прочетен: 261352
Постинги: 59
Коментари: 793
Гласове: 930
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930